Steun de leden van Horeca Knokke-Heist die take-away aanbieden
Asian Daily, Lippenslaan 153
Specialiteiten : Oosterse gerechten, Peking Duck, Dim Sum, oosterse kip- en varkensspecialiteiten
Maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag 17u30 – 21u00
Zondag : 12u00 – 14u30 17u30 – 21u00
Lispanne, Jozef Nellenslaan 201
Specialiteiten : Franse keuken
Dagelijks tussen 12u00 – 13u00 18u00 – 19u00
Living Room 102, Sluisstraat 102
Specialiteiten : rib-eye, zwartpootkip, Pomme Mosovite
Maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12u00 tot 14u00 en 18u00 tot 21u30
The Memlinc, Albertplein 23
Specialiteiten : Zeevruchten, maar ook klassiekers zoals fazant, vol au vent.
Vrijdag, zaterdag en zondag 12u00 – 15u00 18u00 – 20u00
Orchidee, Lippenslaan 130
Specialiteiten : de authentieke Thaise keuken
Maandag, donderdag, zondag 18u00 – 21u00; vrijdag, zaterdag 18u00 – 23u30
Zondag 12u00 – 14u00
Restaurant Tablàvins – Zwaluwenlaan 12
Specialiteit :Apero – voorgerecht – hoofdgerecht – nagerecht €50 kaas + €10
Weekend 17u30 – 19u00
Restaurant Old Fisher – Heldenplein 33
Specialiteit : Al het beste van de zee; wild
Vrijdag : 16u30 – 19u30, zaterdag 11u30 – 13u00 en 16u30 – 19u00, zondag 11u30 – 13u00
Restaurant Le Chardonnay, Swolfsstraat 7
Specialiteit : Kreeft, zeevruchtenschotel, kabeljauw, fazant, haante in dragonsaus
Vrijdag, zaterdag en zondag van 11u30 tot 13u00 en 17u00 tot 18u30
Brasserie Wim’s, Zeedijk 524
Specialiteit : Kreeft, bouillabaisse, Plateau de fruits de mer en verse visbereidingen
Vrijdag, zaterdag, zondag
Traiteur Raemdonck, Gemeenteplein 42
Specialiteit : Ontbijt, dagschotels koelvers of in thermobox, koud buffet, feestgerechten
7/7 afhaling/levering
Restaurant Dely’s, Dumortierlaan 76
Specialiteit :4 gangen menu à 55 euro, ganzenlever, tonijn, kingkrab, bouillabaisse, tarbot en wild
Woendag tot en met zondag
De Postillon, Lippenslaan 196
Specialiteit : Americain, pizza, balletjes in tomatensaus, Hespenrolletjes met witloof en puree
Dagelijks 11u30 – 13u00 en 17u00 – 18u30
Restaurant Escabèche, Dumortierlaan 94
Specialiteit : Herfstmenu €62, Hamachi Sashimi, Tartaar van West-Vlaams rood rund, Bisque
Vrijdag en zaterdag 17u00 – 19u00 en zondag 12u30 – 14u30