Ledenvoordelen

Leden van Horeca Vlaanderen genieten van een uitgebreid aanbod aan voordelen. Bereken zelf wat lidmaatschap u kan opbrengen!

Informatie en advies

Leden van Horeca Vlaanderen genieten van een uitgebreid aanbod aan voordelen. Bereken zelf wat lidmaatschap u kan opbrengen!

Persoonlijk advies
Vragen over de geregistreerde kassa of de begeleidende maatregelen? Controle gehad van het FAVV? Wil u meer informatie over de allergenenwetgeving? Ervaart u contractuele problemen met een leverancier? Wat is de juiste reglementering betreffende overuren, flexies en studenten? als Horeca Vlaanderen-lid wordt u niet alleen permanent op de hoogte gehouden van alle nieuwe en relevante horecawetgeving, u kan ook bij onze juristen terecht voor snel en correct advies. Jaarlijks behandelen we meer dan drieduizend vragen. Een onbetaalbaar voordeel.

Informatie- en inspiratiebrochures
Horeca Vlaanderen-leden ontvangen de gedrukte versie van de nieuwe publicaties. De voorbije maanden verspreidden we een overzicht van de begeleidende maatregelen, de checklist tafelschuimers, de inspiratiegidsen voor kindvriendelijk logies en omgaan met boeking- en reviewsites en de checklist brouwerijcontracten

Juridisch maandblad
Via de “Horeca Echo” houden we u maandelijkse op de hoogte van alle nieuwe en relevante horecawetgeving. Een must voor elke professionele ondernemer die graag op de hoogte blijft! Leden kunnen ook de laatste exemplaren nalezen op www.horecavlaanderen.be.

Digitale info
De “Horeca Flash” is onze digitale nieuwsbrief met telkens één onderwerp. Een belangrijke wijziging in de wetgeving, een interessante samenwerking met één van onze partners, het nieuwe aanbod van onze opleidingen, een waarschuwing voor een reclameronselaar of malafide leverancier, … Als lid bent u hiervan telkens als eerste op de hoogte.

Financiële voordelen voor Horeca Vlaanderen-leden

Onze partners

HR-Partner ADMB


ADMB is een vaste partner van Horeca Vlaanderen. 1100 ADMB-medewerkers ondersteunen dagelijks het personeelsbeleid van ruim 180.000 ondernemers en organisaties. Aan deze klanten bieden ze op elk moment het gepaste HR-dienstenpakket: van opstart tot loonadministratie, van rekrutering tot preventie, van kinderbijslag over verzekeringen tot HR-advies. Leden genieten van een vaste korting van 10% op de beheerskost die wordt aangerekend per werknemer en per loonberekening. Bereken uw voordeel.

Europabank


De commissies die betaald moeten worden bij het ontvangen van creditcard betalingen liggen vaak erg hoog. Bij Europabank genieten onze leden van een voordeeltarief (max 1,1%)

CCV


CCV is uw adviseur in elektronisch betaalverkeer. Als marktleider in de Benelux biedt CCV volwaardige betaaloplossingen voor Bancontact/MisterCash en Maestro, en voor kredietkaarten zoals Visa, Mastercard, Diners Club, American Express en JCB. Als lid van Horeca Vlaanderen krijgt U tot 100 euro korting bij aankoop van een mobiele betaalterminal, bij activatie van uw eigen webshop of bij de installatie van een betaalterminal in uw zaak.

Parasols en Zonneluifels


Wilt u uw zaak een nieuwe professionele uitstraling geven? Komt er een nieuw terrassenrelement in voege in uw gemeente? Deze leveranciers bieden u een breed aanbod aan kwalitatieve uitrusting, die aan de geldende normen voldoen:

Symo Parasols:
Leden van Horeca Vlaanderen genieten een korting van €250,00 bij aankoop van €1000,00

Alfa Zonnewering:
Leden van Horeca Vlaanderen genieten een korting van 10% op het materiaal

Defibrillatoren


Healthcare Solutions Europe is een Belgische verdeler van verschillende modellen van defibrillatoren. Ondernemers die een of meerdere defibrillatoren willen plaatsen genieten van een hoge korting op aankoop, onderhoud en huur.

HACCP-gids


De HACCP-Gids geeft u al het nodige om te voldoen aan de voedselveiligheidsreglementering. Leden krijgen hem gratis opgestuurd en betalen geen portkosten.

Suez


SUEZ heeft de voorbije decennia heel wat expertise opgebouwd om slim te kunnen omgaan met afvalstromen. Als ondernemer in de horecasector is dergelijke partner goud waard. Voor de leden van Horeca Vlaanderen doet SUEZ een extra inspanning: zodra u een contract van minimum 3 jaar afsluit, garandeert SUEZ op een besparing van 5% en meer op de huidige factuur. Ongeacht u nu al klant bent of niet.

Sabam


Leden van Horeca Vlaanderen hebben jaarlijks recht op een korting van tien procent op hun Sabamfactuur. De maximale korting bedraagt €43,93.

Voordeeltarief voor ontvangen van elektronische maaltijdcheques

Voor het ontvangen van deze maaltijdcheques kunnen leden van Horeca Vlaanderen genieten van een mooie korting bij de drie leveranciers: Edenred, Monizze en Sodexo.

Edenred:
Bijdrage per transactie: 1,02% in plaats van 1,50%

Sodexo:
Bijdrage per transactie: 1,1% in plaats van 1,5%

Monizze:
Bijdrage per transactie: 1% in plaats van een minimale transactiekost van €0,045.

Foodprint


Foodprint is het jaarboek van de gastronomie. Leden van Horeca Vlaanderen krijgen jaarlijks een gratis exemplaar (winkelwaarde = €20,00)

Legionellabeheer


Leden krijgen een korting op de invoering van een legionella-beheersplan om de waterkwaliteit te bewaken bij leveranciers Aquadomo en Biobeheer.

Horecaverzekeringen


Een voordelig en specifiek pakket aan verzekeringen voor horeca.

Ecocheques aankopen


Edenred is één van de 2 Belgische uitgevers van papieren ecocheques. Leden genieten van een mooi voordeel bij aankoop. Onder €400,00 is de kost forfaitair, bij meer dan €400,00 volume bedraagt de prestatievergoeding slechts 3,75% in plaats van 7%

Securitas


Securitas is kennisleider voor Security & Safety oplossingen. Specifiek voor de Horeca sector heeft Securitas een effectieve en totale veiligheidsoplossing uitgewerkt: de Horecaguard, een modulair pakket van een alarmsysteem, rookdetector, paniekknop en camera’s. Leden krijgen een voordeel van 10% op de abonnementsprijs gedurende de volledige contractduur.

Groothandel aankopen


Gaat u wel eens winkelen bij METRO, ISPC of HANOS? Leden ontvangen jaarlijks vijftig euro korting voor hun aankopen bij elk van deze leveranciers. Goed voor €150,00 korting in totaal.

Bij Horeca Totaal genieten leden jaarlijks van 50 euro korting op een aankoop van €250,00 verse voedingswaren.

Q8


Leden genieten van een korting van 9,50 eurocent/liter exclusief BTW (11,50 eurocent/liter inclusief BTW) op de officiële brandstofprijs voor een tankbeurt in België, ongeacht het volume dat u jaarlijks afneemt. De korting is geldig op alle brandstoffen. De tankkaart is gratis. Op een tankbeurt van 50 liter bespaart u dus telkens bijna €5,00.

Agenda


Een agenda om uw reservaties of bestellingen in te noteren op maat van de horeca die handig en praktisch is in gebruik. Leden krijgen hem jaarlijks gratis in de bus.