Taverne Cnoc, Gemeenteplein 13, 8300 Knokke-Heist

Sinds kort is Taverne Cnoc van Dirk Denys op het Gemeenteplein overgenomen door Marc Vandemoortele en Natascha De Vlaeminck. Een authentiek bruin café met als motto “gezelligheid troef”. En onmiddellijk een schot in de roos. Wat eerst een gezellig dag café moest worden is nu ook de “Place to be” voor aperitief en after diner.

Naast verschillende bieren van het vat serveren Marc en Natascha ook sterke dranken zonder de alcoholvrije alternatieven te vergeten. Er zijn nu nog boterhammen te verkrijgen maar er wordt aan een beperkte spijskaart gewerkt. Mark werkte in de verhuur van feestmateriaal en hotelinrichting en was tot nu toe in de badstad vooral bekend aan de andere kant van de toog. De Cnoc sluit op maandag en dinsdag, al denkt men eraan om de dinsdag ook open te doen.
De openingsuren zijn van 10u00 tot 22u00. Op marktdagen gaat het vroeger open en in het weekend later toe.