NIEUW LID VAN DE MAAND

Restaurant@sea

Wij waaien letterlijk en figuurlijk de @Sea binnen op de Zeedijk in Heist om kennis te maken met de 2 uitbaters van het restaurant. De inrichting is trendy met houten vloeren, minimalistische muren, lederen tafelsets.

Maître Kevin De Pestel en Chef-kok Frederique De Vreese begonnen samen hun carrière in Hof ter Doest in Lissewege. Nadien scheidden de wegen van de twee schoonbroers: Kevin ging in de Beaufort werken terwijl Frederique achter het fornuis van Martin’s visrestaurant in Zeebrugge stond.

3 jaar geleden was de tijd rijp om een eigen uitdaging aan te gaan. Het resultaat is een modern restaurant gespecialiseerd in Noordzee vis.

In die periode hebben ze naast de toeristen een vast cliënteel kunnen opbouwen van Knokke-Heistenaars en tweede verblijvers.

De voordelen om lid te zijn van de Horeca zijn voor hen veelzijdig : korting Sabam, ADMB en Horecagids.

Hun enthousiasme wordt wel getemperd door het constant veranderen van sociale wetten. Het feit dat men vrij zal kunnen oordelen over de 360 overuren bruto netto is goed nieuws al zal men zich moeten houden aan een maximum van 50 uren per week.

De mogelijkheid om binnenkort ook gepensioneerden als flexi jobber te kunnen inschrijven is welkom.

Terecht laten ze ons opmerken dat zij extra kosten zoals de zondagspremie voor het personeel niet kunnen doorfactureren aan de klant. Ook als Uw studenten of extra’s hun maximum dagen of uren bereikt hebben kan je dat niet doorrekenen.

Horeca Knokke-Heist wenst Kevin en Frederique nog veel succes toe!

Restaurant@sea

Zeedijk Heist 194

Telefoon : 050 5165989

E-mail : info@restaurantatsea.be